Top 10 video slots met de beste achtergrond muziek

divine fortune video slot

Iedereen kent het wel, de achtergrond muziek bij een video slot wat het spelen allemaal net even wat leuker en spannender maakt. De muziek bij een video slot is een van de elementen wat volgens ons echt niet kan ontbreken. Variërend van rustgevende achtergrond muziek tot intense geluiden bij iedere draai op de knop en gewonnen bedrag. Hieronder vind je onze top 10 video slots met de aller beste achtergrond muziek.


#1 Midas Golden Touch

midas golden touch
Screenshot van Midas Golden Touch

Wat ons betreft is dit de onbetwiste nummer één. De makers van Midas Golden Touch hebben gekozen voor muziek waarbij je heerlijk kunt wegdromen en past perfect bij het Griekse thema. Het lijkt net alsof een orkast afkomstig uit de Griekse tijd de muziek verzorgd tijdens het spelen. Tijd voor wegdromen zit er echter niet in, want er gebeurt van alles tijdens het spelen.


#2 Immortal Romance

immortal romance video slot
Screenshot van Immortal Romance

De makers van Immortal Romance gaan net even een stapje verder als het aankomt op de achtergrond muziek van een video slot. Immortal Romance beschikt namelijk niet zomaar over een achtergrond muziekje, want er is speciaal voor deze video slot een heel album opgenomen met maar liefst 10 verschillende liedjes. Een in-huis band van Microgaming (de makers van het spel) verzorgt de muziek en wij moeten heel eerlijk bekennen dat het allemaal best aardig klinkt. Spelers worden bij iedere verschillende bonusronde en in het spel zelf getrakteerd op unieke en prachtige muziek. Het is zelfs mogelijk om de liedjes te downloaden. Dat kan via www.immortalromance.com. Jammer genoeg is de band nooit doorgebroken, want wij hadden er in ieder geval voorheen nog nooit van gehoord.


#3 Phoenix Reborn

phoenix reborn video slot
Screenshot van Phoenix Reborn

Phoenix Reborn is op het moment van schrijven nog niet zo heel erg lang geleden gereleased door de spellenmaker Play’n Go. Bij deze nieuwe video slot gebeurt werkelijk waar van alles. De prachtige vurige feniks kan iedere draai je scherm binnenvliegen. Als dit gebeurt, dan expand de vogel en dan voel je gewoon het geluid dat er een mooie potentiele winst aan zit te komen. De Feniks maakt een soort van oerkreet. De achtergrond daarentegen is vrolijk in je denkt direct dat je je in de dichtbegroeide jungle bevindt.


#4 Vikings Unleashed Megaways

vikings unleashed video slot
Screenshot van Vikings Unleashed Megaways

De megaways video slot Vikings Unleashed Megaways is gemaakt door de game provider BluePrint. Een erg innovatieve slot waarbij je de bonusronde kunt kopen. Tijdens de bonusronde kun je ook nog eens gokken voor meerdere spins (draaien) en zelfs een hogere multiplier (vermenigvuldige). De achtergrond van deze video slot is gewelddadig en helemaal in de sferen van de viking tijd. De muziek geeft je adrenaline en maakt de bonus game extra spannend.


#5 Napoleon Rise of an Empire

napoleon rise of an impire video slot
Screenshot van Napoleon Rise of an Empire

Napoleon Rise of an Empire is een slot apart en staat bekend als een video slot met een extreem hoge volatility (volatiliteit). Dit betekent dat je wel 100 draaien niets kunt winnen, maar de 101e met een gigantische winst naar huis kunt gaan. De muziek van deze video slot laat alles in zijn plaats vallen. De gekozen instrumenten in combinatie met Je kunt er bij wegdromen, maar stoomt je ook klaar voor het gevecht. Willekeurig kun je ook nog eens de napoleon functie activeren waarbij hij roept: “attack”. Onze harten gaan hier sneller van kloppen.


#6 Tiger’s Glory

Screenshot van Tiger’s Glory

Met Tiger’s Glory komt de spellenmaker Quickspin voor het eerst voor in onze lijst met top 10 video slots met de beste achtergrond muziek. Deze video slot komt met een euphorische muziek wat perfect past bij de gladiatoren thema. Opliftende muziek wat deze video erg leuk maakt om te spelen. Winnende symbolen worden aan elkaar gekoppeld en dat zorgt voor een leuk effect.


#7 Moon Princess

moon princess video slot
Screenshot van Moon Princess

Een video slot helemaal in de sferen van de Japanse manga (stripfiguren). Moon Princess is een video slot waarbij de symbolen bovenuit je scherm naar beneden vallen. In plaats van de klassieke winlijnen en rollen, speel je Moon Princess op een veld van 5×5 symbolen. Er vindt veel interactie plaats met het typische Japanse manga meisje wat haar uiterste best doet om je te helpen leuke winsten te maken. De achtergrond muziek is helemaal in de stijl van de Japanse manga en past dus perfect bij deze video slot. Een uptempo melodie maakt dit een erg leuk spel om te spelen.


#8 Sakura Fortune

sakure fortune video slot
Screenshot Sakura Fortune

Sakura Fortune komt net als Moon Princess helemaal in de Japanse sferen. Deze video slot gaat over de samurai en alle bekende Japanse stenen beelden. De achtergrond muziek is Typisch Japans wat we kennen van films. Het lijkt alsof je je in een Japanse tuin bevindt en past perfect bij Sakura Fortune. Bij iedere draai hoor je een uniek geluid wat voor een leuke afwisseling zorgt. Ook bij Sakura Fortune kun je heerlijk wegdromen.


#9 Danger High Voltage

danger high voltage video slot
Screenshot van Danger High Voltage

Als je van rock muziek houdt, dan is Danger High Voltage echt iets voor jou. De muziek in de basis game is vrij rustig en stil, maar zodra je twee bonus (scatter) symbolen weet te raken, dan verandert de muziek ineens in een rock song. Ruige gitaren en drumstellen gevolgd door een zingende rocker. Iedere keer weer als je twee bonus symbolen hit, maakt deze rock song het extra spannend voor een eventuele derde of vierde bonus symbool. Bij drie of meer bonus symbolen win je de bonus game en dit lijkt wel een live rock concert. Leuke slot om te spelen! Al helemaal als je weet dat de video slot een enorme potentie heeft.


#10 Divine Fortune

divine fortune video slot
Screenshot van Divine Fortune

Divine Fortune is de eerste jackpot video slot die onze top 10 behaald. Divine Fortune beschikt over een lokale jackpot die tot vele tientallen duizenden euro’s kan oplopen. Alleen dit al maakt het een erg leuk spel om te spelen. Daarnaast zorgt de muziek ervoor dat je er geen genoeg van kunt krijgen. De video slot is helemaal in de sferen van de Grieke methology en de muziek die gekozen is past hier pefect bij. Zingende engelen, of zijn het Griekse goden? Het maakt niet uit wie er zingt, maar het zorgt voor kippenvel. Helemaal als je in de jackpot ronde eindigd.

Ben je meer geïnteresseerd in kaartspellen zoals Pasjans? Ook dan ben je op onze website aan het juiste adres.

Ook leuk om te lezen: